Συνεργάτες

 

Δικηγορικό Γραφείο Χρήστου Θ. Φλώρου

To δικηγορικό γραφείο του Χρήστου Θ. Φλώρου παρέχει νομικές υπηρεσίες σε ζητήματα αστικού δικαίου, πολιτικής δικονομίας, καθώς και ποινικού δικαίου.  


Αικατερίνη Γ. Δράκου

Δικηγόρος Αθηνών - M.Sc. σε Δίκαιο και Οικονομία

 Η Κατερίνα είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου από το 2018, από όπου και ολοκλήρωσε την άσκηση της στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Έχει εκλεγεί παλαιότερα μέλος στο ΔΣ της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Λαμίας. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και σεμινάρια σχετικά με τη νομική επιστήμη και παράλληλα έχει λάβει μέρος σε εθελοντικές δράσεις.

     Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά

Αθηνά Ι. Γκλαντζούνη

Δικηγόρος Λαμίας

Η Αθηνά έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της πάνω στη Νομική Επιστήμη στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Από το 2019 είναι Aντιπρόεδρος της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Λαμίας. Έχει λάβει συμπληρωματική εκπαίδευση και κατάρτιση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τομέα του Εργατικού Δικαίου. Τα  ενδιαφέροντά της εντάσσονται στην αναγκαστική εκτέλεση, στο Κτηματολόγιο κα στις εν γένει εμπράγματες διαφορές καθώς και στη διεκπεραίωση συμβολαιογραφικών εγγράφων. Επιπρόσθετα, έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και ημερίδων που άπτονται της νομικής επιστήμης, λαμβάνοντας άρτια κατάρτιση σε καθημερινά νομικά ζητήματα που ανακύπτουν.

                            Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά